Subb4. Partner in print, montage en logistiek.

Altijd bijdehand.

Subb4 staat als partner pal naast u voor complete reclameprojecten.

Subb4. Altijd bijdehand.

Partner in print, montage en logistiek.

Wij zijn uw partner voor het complete project. Wij hebben alles in 1 hand.

Scroll

Over Subb4 Altijd bijdehand.

Subb4 is producent van digitaal grootformaat communicatiemiddelen, exclusief voor wederverkopers binnen de grafische industrie. 
Wij maken banners, displays, doeken en tal van andere producten én zorgen ervoor dat ze maximaal tot hun recht komen. Ophangen, opplakken, neerzetten, verspreiden of opslaan: wij doen het allemaal. 
Resellers kunnen bij Subb4 terecht voor het totale reclameproject: van het inmeten tot de montage op locatie bij de eindklant.

Werkvoorbereiding

Ieder project start met de juiste voorbereiding. Van materiaalkeuze tot het inmeten van een project op locatie. Wij vertalen uw creatieve ideeën naar uitvoerende mogelijkheden.

Productie

Al jaren is Subb4 producent van digitaal geprinte grootformaat producten. Hoge kwaliteit in combinatie met scherpe tarieven en flexibiliteit maken dat wij de juiste partner zijn voor één los product maar ook grote projectmatige producties.

Montage

Dankzij onze eigen montagedienst gaan wij veel verder dan alleen printen. Wij monteren en assembleren al onze producten door heel Nederland. Of het nu gaat om ophangen, opplakken of neerzetten: u kunt het totaalproject aan ons overlaten!

Logistiek

Niet elk product moet direct afgeleverd worden. Onze 10.000 m2 eigen opslagcapaciteit in combinatie met fulfilment en transport maken het mogelijk om voorraad te houden en op afroep te leveren.

Onze mensen

Onze mensen zijn gedreven, hebben de kennis, het vakmanschap en de ervaring om totaaloplossingen te bieden. Zij zijn letterlijk uw rechterhand! Dagelijks staan er ruim 60 mensen voor u klaar, hieronder staan uw eerste aanspreekpunten.

Bas

Projectmanager

E-mail: bas@subb4.nl
Telefoon: 06 45 58 63 59

Bas houdt van fotograferen, motorrijden en gezellig met vrienden afspreken. Het liefst doet hij dit allemaal tegelijk, want Bas heeft nooit tijd genoeg. Dit heeft ervoor gezorgd dat Bas uitstekend kan plannen en coördineren, wat als projectleider natuurlijk goed van pas komt! 

Danielle

Financiële administratie, HR, Management Assistent

E-mail: danielle@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Danielle is, zoals ze dat zo mooi noemen, een echte ‘spin in het web’ maar dan wel een met duizend poten en de werkhouding van een mier. Bij Subb4 is Danielle o.a. verantwoordelijk voor de financiële administratie, alle HR zaken én zorgt zij ervoor dat de droppot altijd gevuld is. Ook privé is zij een echt bezig bijtje die graag mag volleyballen en wandelen. 

Dolores

Binnendienst

E-mail: dolores@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Anders dan haar Spaanse naam doet vermoeden is Dolores geboren en getogen in Oudewater. Maar wie bij Dolores een pittig Zuid-Europees karakter verwacht komt niet bedrogen uit. Dolores bijt zich vast in elke opdracht en zorgt ervoor dat alles goed en op tijd geleverd wordt. In haar vrije tijd rijdt ze graag op haar motor om er weer als herboren vanaf te stappen.

Marieke

Binnendienst

E-mail: marieke@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Marieke is onze rots in de branding, je zou zelfs kunnen zeggen dat ze helemaal 'zen’ is. Marieke houdt erg van yoga, dus waarschijnlijk komt het door alle zonnegroeten die zij dagelijks doet. Gelukkig maar, want in de hectiek van de dag is Marieke al sinds jaar en dag een rustpunt. 

Thijs

Projectleider

E-mail: thijs@subb4.nl
Telefoon: 06 13 18 07 30

Thijs is een projectleider pur sang. Thijs weet precies wat er allemaal moet gebeuren, hoe het moet gebeuren en wanneer het moet gebeuren. Thijs is ook een echte sfeermaker; zowel in het water als hij waterpolo speelt, als in de kroeg met zijn vrienden, maar vooral ook in de projecten die hij met veel plezier voor u verzorgt. 

Patrick

Accountmanager

E-mail: patrick@subb4.nl
Telefoon: 06 30 59 81 15

Patrick is in 1 woord te omschrijven: 'gedreven'. En gedreven is hij niet alleen op het gebied van werk maar gedreven is hij in alles wat hij doet. Zo is hij ook gefascineerd door voeding en gezondheid. Een uitdaging gaat Patrick ook nooit uit de weg, maar het is hem nog steeds niet gelukt om meer dan 24 uur in een dag te stoppen. 

Wesley

Hoofd Studio

E-mail: wesley@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Wesley is net weer neergestreken in IJsselstein om te gaan samenwonen met zijn vriendin. Zo’n verhuizing, daar draait Wesley zijn hand niet voor om. Ontspannen als hij altijd is zorgt hij dat alles relaxt en soepel verloopt. Ook op het voetbalveld staat Wesley zijn mannetje: vanuit het middenveld houdt hij ook daar alles onder controle. 

Coen

Accountmanager

E-mail: coen@subb4.nl
Telefoon: 06 505 139 20

Coen is een echte doorzetter, zowel op het gebied van sport als op de werkvloer. En, als een echte triatleet, is hij ook van verschillende markten thuis. Dit vinden ook onze klanten erg fijn, omdat ze met allerhande vragen en opdrachten bij Coen terecht kunnen. 

 

Roy

Montagemedewerker

E-mail: roy@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Roy is sinds jaar en dag montagemedewerker bij Subb4. Hij heeft daarom elke soort opdracht, bij alle verschillende weersomstandigheden minstens een keer meegemaakt. Roy is niet snel onder de indruk en met recht een "ruwe bolster" te noemen. Hij doorstaat weer en wind met glans, net als onze producten!

Ryan

Printoperator

E-mail: ryan@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

De allergrootste fan van Ryan is zijn dochtertje Emma, en dat is geheel wederzijds. Ryan is verantwoordelijk voor het aansturen van de printers en doet dit met een goed gevoel voor humor. Zelfs in de drukste periodes is Ryan altijd vrolijk en zorgt hij ervoor dat alle orders met een glimlach de deur uitgaan. Wij snappen Emma wel!

Jeffrey

DTPer

E-mail: jeffrey@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Jeffrey is de jongste van het stel en een kei in DTPen. Met veel zorg maakt hij alle orders drukklaar en zorgt hij ervoor dat alle 'spoedjes’ op tijd geproduceerd worden. Op zondagmorgen moet hij voetballen, maar dat valt niet altijd mee na een avondje stappen met zijn vrienden. Toch zet Jeffrey, ook op het voetbalveld, altijd zijn beste beentje voor. 

Martin

Directeur

E-mail: martin@subb4.nl
Telefoon: 0348 42 42 21

Wij zijn erg blij met de komst van Martin als de nieuwe directeur van Subb4. Niet alleen omdat hij ervoor zorgt dat alle processen optimaal verlopen en verder geautomatiseerd worden, maar ook omdat hij zo lekker kan koken! In zowel de keuken, als op kantoor weet hij feilloos de juiste ingrediënten te vinden voor het beste resultaat. We hebben er dus op meerdere vlakken een 3 sterren medewerker bij!

Subb4 is partner voor

wederverkopers

U wilt uw klanten optimaal kunnen bedienen en dat terwijl de gemiddelde klant steeds veeleisender wordt. Ze verwachten dat u ze bedient met een totaalpakket aan communicatiemiddelen. Zo ook beursmaterialen, displays, signing of zelfs gevelreclame en autobelettering.

Subb4 helpt bedrijven zoals u met het beantwoorden van deze verwachting. Wij zijn namelijk partner voor al uw digitaal grootformaat communicatiemiddelen. En meer dan dat: wij monteren en assembleren door heel Nederland. We houden voorraad en verspreiden.

64 medewerkers
24 uur per dag
7 dagen per week
365 dagen per jaar

Producten Het basis assortiment van Subb4 is compleet en bijzonder scherp geprijsd.

Stickers

Of u ze nodig heeft voor op een raam, op een muur of zelfs op de vloer: Subb4 heeft voor iedere toepassing het juiste stickervinyl. Uiteraard in elk gewenst formaat te bestellen.

Vlaggen & Beachflags

Een eeuwenoud product maar nog steeds bijzonder effectief. Als specialist in vlaggen kunt u bij ons vertrouwen op briljante kleuren en lange levensduur.

Spandoeken

Tot wel 5 meter breed produceren wij spandoeken voor aan gevels, tegen hekwerken of vrijstaand in een weiland. Zowel met UV-print als Solvent-print.

Canvasdoeken

Al jaren een populair product voor thuis of op kantoor. Wij staan voor kwaliteit en gebruiken echt spieframes. Indien nodig met slechts 24uur levertijd.

Roll-up banners

Eén van de bekendste producten in reclameland. Met 3 verschillende uitvoeringen in 5 verschillende formaten en ruim 500 stuks per week is Subb4 echt specialist te noemen!

En veel meer...

Benieuwd naar het complete assortiment van Subb4? Of naar onze prijzen? Vraag bij Marieke of Dolores onze prijslijst op!

Product foto's Vraag onze prijslijst op voor meer foto's.

Canvasdoeken
Roll-up banners
Decodoeken
Spandoeken
Vlaggen
Borden
 

Projecten

Belettering pand en auto

Belettering pand en auto

Autobelettering, Gevelreclame
Aankleding pand

Aankleding pand

Bijzonder, Gevelreclame
Beurs aankleding

Beurs aankleding

Bijzonder, Beurs
Beplakken pand

Beplakken pand

Bijzonder, Gevelreclame, Events
Aankleding pand

Aankleding pand

Gevelreclame
Gevelbelettering

Gevelbelettering

Gevelreclame
Luxe uitnodiging

Luxe uitnodiging

Bijzonder
Omstickeren NS stations

Omstickeren NS stations

Bijzonder, Gevelreclame
Aankleding pand

Aankleding pand

Gevelreclame
Beurs aankleding

Beurs aankleding

POS, Beurs
Aankleding beurs

Aankleding beurs

Bijzonder, Beurs
Indoor communicatie

Indoor communicatie

In-store
Raambestickering

Raambestickering

Bijzonder, Gevelreclame
Signing pand

Signing pand

Bijzonder, Displays
Aankleding evenement

Aankleding evenement

Bijzonder, Events
Aankleding evenement

Aankleding evenement

Bijzonder, Events
Indoor communicatie

Indoor communicatie

Bijzonder, In-store
Autobelettering

Autobelettering

Autobelettering
Gevelreclame

Gevelreclame

Gevelreclame
Lichtbakken

Lichtbakken

In-store
Aankleding evenement

Aankleding evenement

Bijzonder, Events
Driehoek spandoek

Driehoek spandoek

Displays
Belettering vrachtauto

Belettering vrachtauto

Autobelettering
Gevelreclame

Gevelreclame

Bijzonder, Gevelreclame
Spandoek in frame

Spandoek in frame

Gevelreclame

Onze partners kunnen gebruik maken van ons speciale Partnerprogramma.

Altijd bijdehand. Stuur ons een berichtje en wij nemen snel contact met u op!